HansBakt HansBakt HansBakt
  • Toggle menu
    HansBakt HansBakt HansBakt
    • RECEPTEN
      • BROOD
      • CHOCOLADE
      • DESSERTS
      • FRIANDISES
      • GEBAK & TAART
      • KOEKJES
    • HANS HELPT
    • WORKSHOPS
    • OVER HANS
    • FAQ
    • CONTACT

    All Basisrecepten Brood Cake Chocolade Confisserie Desserts Feest! Friandises Gebak & Taart Hartig Koekjes Ontbijt Uncategorized
    by Hans Spitsbaard 29 juli 2019

    Citroen-meringue cupcakes

    Normaal gesproken blijf ik liever weg van de cupcakes. Toch leek het mij leuk om een vrij standaard cakeje om te toveren in een fris taartje met…
    Cake, Friandises
    by Hans Spitsbaard 12 juli 2019

    Bounty 2.0

    Van alle candybars uit de supermarkt is dit toch wel mijn favoriet. Het werd dus hoog tijd om ze zelf eens te maken. Guess what? Het recept…
    Chocolade, Friandises
    by Hans Spitsbaard 7 augustus 2018

    citroen-vanille madeleines

    Dit Franse cakeje in de vorm van een schelp is écht een stokpaardje van de Franse patisserie. Deze versie met citroen en vanille is lekker klassiek, maar…
    Cake, Friandises
    by Hans Spitsbaard 11 juli 2018

    Ferrero Rochers

    Als je hier eenmaal van begint te eten, kun je waarschijnlijk niet meer stoppen! Door de ruime hoeveelheid praliné, proef je de rijke smaak van hazelnoten. Het…
    Chocolade, Friandises
    by Hans Spitsbaard 21 juni 2018

    Kokosrochers met pure chocolade

    De kokosmakron is écht een oer-Hollandse lekkernij. De Fransen hebben hun eigen variant, namelijk ''rochers coco''. Zelf vind ik kokos enorm goed combineren met chocolade en dus…
    Chocolade, Friandises, Koekjes

    OVER HANS

    Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!

    NIEUWSTE RECEPTEN

    0
    Challah
    By Hans Spitsbaard
    0
    Chocoladezoenen in paasstijl
    By Hans Spitsbaard
    0
    Kokos-rum truffels
    By Hans Spitsbaard
    0
    Vruchtenschelpen met Zwitserse room
    By Hans Spitsbaard

    INSTAGRAM

    FACEBOOK

    Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!

    NIEUWSTE RECEPTEN

    0
    Challah
    By Hans Spitsbaard
    0
    Chocoladezoenen in paasstijl
    By Hans Spitsbaard
    0
    Kokos-rum truffels
    By Hans Spitsbaard
    WordPress Theme built by Shufflehound. Made by Ⓒ TVDK