HansBakt HansBakt HansBakt
  • Toggle menu
    HansBakt HansBakt HansBakt
    • RECEPTEN
      • BROOD
      • CHOCOLADE
      • DESSERTS
      • FRIANDISES
      • GEBAK & TAART
      • KOEKJES
    • HANS HELPT
    • WORKSHOPS
    • OVER HANS
    • FAQ
    • CONTACT

    All Basisrecepten Brood Cake Chocolade Confisserie Desserts Feest! Friandises Gebak & Taart Hartig Koekjes Ontbijt Uncategorized
    by Hans Spitsbaard 20 maart 2020

    Chocoladezoenen in paasstijl

    Eind maart zou ik met veel plezier een aantal fantastische workshops gegeven hebben op de Cake & Bake Experience in Rijswijk! Helaas moest alles worden afgelast vanwege…
    Chocolade, Feest!
    by Hans Spitsbaard 23 september 2019

    Kokos-rum truffels

    Deze super lekkere kokos-rum truffels maakte ik tijdens mijn chocolaterie-opleiding in Antwerpen. Dit is een van de vele goede recepten die ik aan deze periode heb over…
    Chocolade
    by Hans Spitsbaard 12 juli 2019

    Bounty 2.0

    Van alle candybars uit de supermarkt is dit toch wel mijn favoriet. Het werd dus hoog tijd om ze zelf eens te maken. Guess what? Het recept…
    Chocolade, Friandises
    by Hans Spitsbaard 9 juli 2019

    Millionaires Shortbread

    Dit recept heeft zo ongeveer het beste van alle werelden; chocolade, een chewy karamellaag, afgewerkt met een fikse laag chocolade. Volgens traditionele recepten wordt de karamellaag gemaakt…
    Chocolade, Koekjes
    by Hans Spitsbaard 8 juli 2019

    Dessert in glas: Tiramisu

    Als ik voor grote groepen een dessert moet verzorgen, maak ik meestal een dessert in glas. Je kunt eindeloos variëren met smaken en het is ook nog…
    Chocolade, Desserts
    by Hans Spitsbaard 6 juli 2019

    Schwarzwälder kirsch 2.0

    In deze tijd van het jaar ben ik altijd extra blij met mijn woonplaats. Ik de buitengebieden van Houten stikt het namelijk van de fruitbedrijven! Bijna overal…
    Chocolade, Gebak & Taart
    by Hans Spitsbaard 11 juli 2018

    Ferrero Rochers

    Als je hier eenmaal van begint te eten, kun je waarschijnlijk niet meer stoppen! Door de ruime hoeveelheid praliné, proef je de rijke smaak van hazelnoten. Het…
    Chocolade, Friandises
    by Hans Spitsbaard 21 juni 2018

    Kokosrochers met pure chocolade

    De kokosmakron is écht een oer-Hollandse lekkernij. De Fransen hebben hun eigen variant, namelijk ''rochers coco''. Zelf vind ik kokos enorm goed combineren met chocolade en dus…
    Chocolade, Friandises, Koekjes
    by Hans Spitsbaard 19 juni 2018

    Hazelnootpasta

    Hazelnootpasta is hip and happening! de bekende potten van Nutella worden niet alleen meer gebruikt om onze boterham mee te beleggen, maar ook om taarten en cakes…
    Chocolade, Ontbijt
    by Hans Spitsbaard 14 juni 2018

    chocolade marmercake

    Dit is nu wat je noemt een ''recht toe recht aan recept'' waar je iedereen wakker voor kunt maken! Een goede cake  vind ik niet alleen super…
    Cake, Chocolade, Feest!
    • 1
    • 2
    • Next

    OVER HANS

    Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!

    NIEUWSTE RECEPTEN

    0
    Challah
    By Hans Spitsbaard
    0
    Chocoladezoenen in paasstijl
    By Hans Spitsbaard
    0
    Kokos-rum truffels
    By Hans Spitsbaard
    0
    Vruchtenschelpen met Zwitserse room
    By Hans Spitsbaard

    INSTAGRAM

    FACEBOOK

    Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!

    NIEUWSTE RECEPTEN

    0
    Challah
    By Hans Spitsbaard
    0
    Chocoladezoenen in paasstijl
    By Hans Spitsbaard
    0
    Kokos-rum truffels
    By Hans Spitsbaard
    WordPress Theme built by Shufflehound. Made by Ⓒ TVDK