HansBakt HansBakt HansBakt
  • Toggle menu
    HansBakt HansBakt HansBakt
    • RECEPTEN
      • BROOD
      • CHOCOLADE
      • DESSERTS
      • FRIANDISES
      • GEBAK & TAART
      • KOEKJES
    • HANS HELPT
    • WORKSHOPS
    • OVER HANS
    • FAQ
    • CONTACT

    All Basisrecepten Brood Cake Chocolade Confisserie Desserts Feest! Friandises Gebak & Taart Hartig Koekjes Ontbijt Uncategorized
    by Hans Spitsbaard 8 augustus 2019

    Kaaskoekjes

    Deze kaaskoekjes zijn zeer geliefd bij ons thuis! Eenmaal gevuld, is de trommel ook zo weer leeg! Je kunt met dit recept overigens heel creatief zijn. Voeg…
    Hartig, Koekjes
    by Hans Spitsbaard 3 augustus 2018

    Flammkuchen met feta en seranoham

    Flammkuchen hebben wat mij betreft net iets meer finesse dan pizza. Het deeg is dunner, waardoor het beleg een belangrijkere rol krijgt. Qua smaken zijn de mogelijkheden…
    Hartig
    by Hans Spitsbaard 9 juli 2018

    Worstenbroodjes

    Een écht Brabants worstenbroodje gaat er bij mij altijd in, en al helemaal als ze zelf gemaakt zijn! Met het op smaak brengen van de gehaktvulling kun…
    Brood, Hartig

    OVER HANS

    Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!

    NIEUWSTE RECEPTEN

    0
    Challah
    By Hans Spitsbaard
    0
    Chocoladezoenen in paasstijl
    By Hans Spitsbaard
    0
    Kokos-rum truffels
    By Hans Spitsbaard
    0
    Vruchtenschelpen met Zwitserse room
    By Hans Spitsbaard

    INSTAGRAM

    FACEBOOK

    Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!

    NIEUWSTE RECEPTEN

    0
    Challah
    By Hans Spitsbaard
    0
    Chocoladezoenen in paasstijl
    By Hans Spitsbaard
    0
    Kokos-rum truffels
    By Hans Spitsbaard
    WordPress Theme built by Shufflehound. Made by Ⓒ TVDK