HansBakt HansBakt HansBakt
  • Toggle menu
    HansBakt HansBakt HansBakt
    • RECEPTEN
      • BROOD
      • CHOCOLADE
      • DESSERTS
      • FRIANDISES
      • GEBAK & TAART
      • KOEKJES
    • HANS HELPT
    • WORKSHOPS
    • OVER HANS
    • FAQ
    • CONTACT

    All Basisrecepten Brood Cake Chocolade Confisserie Desserts Feest! Friandises Gebak & Taart Hartig Koekjes Ontbijt Uncategorized
    by Hans Spitsbaard 24 augustus 2019

    Rolcake met zomerfruit

    Makkelijk, maar o zo lekker! Slagroom met frambozen is een van mijn favoriete smaakcombinaties. Fris en romig; de perfecte smaakcombinatie als je het mij vraagt! Dit recept…
    Cake, Gebak & Taart
    by Hans Spitsbaard 1 augustus 2019

    Battenberg cake

    Ooit een technische opdracht bij Heel Holland Bakt, tegenwoordig een veel gemaakte cake bij mij thuis! De basis van deze cake is een klassiek roomboter-cakebeslag, welke altijd…
    Cake
    by Hans Spitsbaard 29 juli 2019

    Citroen-meringue cupcakes

    Normaal gesproken blijf ik liever weg van de cupcakes. Toch leek het mij leuk om een vrij standaard cakeje om te toveren in een fris taartje met…
    Cake, Friandises
    by Hans Spitsbaard 7 augustus 2018

    citroen-vanille madeleines

    Dit Franse cakeje in de vorm van een schelp is écht een stokpaardje van de Franse patisserie. Deze versie met citroen en vanille is lekker klassiek, maar…
    Cake, Friandises
    by Hans Spitsbaard 23 juli 2018

    Spekkoek

    Het maken van spekkoek is een klus die behoorlijk wat tijd in beslag neemt. Prima karweitje voor de zondag middag dus! Het heeft mij behoorlijk wat tijd…
    Cake
    by Hans Spitsbaard 19 juli 2018

    Chocolade-broodpudding met whiskey-karamelsaus

    Dit is een ideaal recept op je overgebleven brioche of stokbrood te recyclen! De whiskey in dit recept kun je ook weglaten en vervangen voor slagroom, maar…
    Brood, Cake, Desserts, Gebak & Taart
    by Hans Spitsbaard 27 juni 2018

    Muffins met blauwe bessen

    Deze muffins maak ik vaak als er onverwacht visite komt en ik snel iets lekkers moet maken. Ze staan namelijk zo in de oven! Zelf vind ik…
    Cake
    by Hans Spitsbaard 23 juni 2018

    Biscuitbodem

    Als je dit recept een keer geprobeerd hebt, zul je er heel vaak naar terug grijpen! Het is namelijk niet alleen erg lekker als basis voor heel…
    Basisrecepten, Cake, Gebak & Taart
    by Hans Spitsbaard 14 juni 2018

    chocolade marmercake

    Dit is nu wat je noemt een ''recht toe recht aan recept'' waar je iedereen wakker voor kunt maken! Een goede cake  vind ik niet alleen super…
    Cake, Chocolade, Feest!

    OVER HANS

    Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!

    NIEUWSTE RECEPTEN

    0
    Challah
    By Hans Spitsbaard
    0
    Chocoladezoenen in paasstijl
    By Hans Spitsbaard
    0
    Kokos-rum truffels
    By Hans Spitsbaard
    0
    Vruchtenschelpen met Zwitserse room
    By Hans Spitsbaard

    INSTAGRAM

    FACEBOOK

    Het winnen van Heel Holland Bakt heeft ervoor gezorgd dat ik graag mijn kennis wil delen en mensen wil aanzetten tot bakken! Op deze website upload ik de lekkerste recepten en help ik je stap voor stap met alle basistechnieken. Check ook Hans Helpt voor nuttige baktips!

    NIEUWSTE RECEPTEN

    0
    Challah
    By Hans Spitsbaard
    0
    Chocoladezoenen in paasstijl
    By Hans Spitsbaard
    0
    Kokos-rum truffels
    By Hans Spitsbaard
    WordPress Theme built by Shufflehound. Made by Ⓒ TVDK